TereFere Klub
  • Program
  • Hozzászólások
  • Hírek
  • Képek
  • Videók
  • Rólunk
  • Kapcsolat

Különlegesen kíméletes konyhatechnológiai eljárások – Előadó: Ambrus Ferenc Dávid élelmiszer-információ kutató -2015. április 9.

Posted on 2015-05-02 by terefere
Ambrus Ferenc Dávid
Kóstolás
« Nagycsütörtök – 2015. április 2.
„Tavasz, szerelem – versekben” – Vendégünk: Kovács Géza költő – 2015. április 16. »

Keresés

Legutóbbi bejegyzések

  • Szlovák önkormányzat bemutatkozása 2023,03,22
  • 12, Születésnapját ünnepelte a TereFere egyesület 2023,02,23
  • Az E.Gy.B.E.N vendégei voltak a Szerb Kisebbségi Önkormányzat vezetői 2023,02,22
  • Látogatás a Szabó Ervin könyvtárban 2023,03,03
  • Seuso kincsek a Nemzeti múzeumban 2023,02,07

Támogatók




Legutóbbi hozzászólások

  • kz - Hozzászólások
  • kovács Zoltán - Hozzászólások
  • Almási Pálné - Hozzászólások
  • Eszter - Hozzászólások
  • Hartai Márta - Hozzászólások

Bejelentkezés

CyberChimps WordPress Themes

© TereFere Klub